Om oss
Gladatänder är en privat mottagning som främst arbetar med tandreglering. Våra moderna och nybyggda mottagningar ligger tätt intill Vällingby Centrums samt Alvik Torg.

personal-Penelope-Ghosn-e1543930061139.j

Penelope Ghosn

Specialisttandläkare i tandreglering

Idag hjälper vi barn, ungdomar och vuxna och erbjuder dem välbeprövade metoder som visat sig vara bland de säkraste och mest effektiva valen inom tandreglering. För oss går säkerheten först och som medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och Svenska Ortodontiföreningen kan du som ny patient hos oss känna dig trygg.

Löften till dig som patient

Du som patient ska känna dig trygg och bekväm hos oss och vi bemöter alla med samma respekt.

Vi är lyhörda för dina behov och strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för dig som patient.

Hos oss finns gott samarbete med såväl barntandläkare och kirurger. Det ger dig vid behov tillgång till många olika kompetenser.

 

Anslutna till landstinget

Vi är en av landstingets vårdgivare fö­­­­r behandling av barn med tandregleringscheck men vi erbjuder även tandreglering:

  • För de barn som inte har fått en tandregleringscheck

  • För vuxna med olika typer av bettfel.

Nöjda patienter

Vi arbetar ständigt med att utvecklas för att få gladare och nöjdare patienter. Läs gärna deras egna ord här!
Eftersom att vi finns med bland landstingets vårdgivare kan vi erbjuda tandreglering till barn med och utan tandregleringscheckar.

Vår klinik

DSC_0007.JPG
penny klinik.JPG

Våra medarbetare

personal-Penelope-Ghosn-e1543930061139.j

Penelope Ghosn

Specialisttandläkare i tandreglering

Det är Penny som ni träffar när ni kommer på ert första besök hos oss. Penny har tandläkarexamen samt specialistexamen inom tandreglering från Karolinska Institutet. Hon blev färdig tandläkare 1999 och har jobbat som specialist inom Ortodonti sedan 2005. Ett år senare öppnade hon Glada tänder. Pennys motto är; Behandla alla som du själv vill bli behandlad”. I hennes händer kan ni känna er trygga och säkra på att hon kommer ge er bästa möjliga vård utefter ert behov. Penny är rak och ärlig och värderar en god kommunikation med både patienter och kollegor.

Valentina Gorevska

Tandsköterska

valentina.jpg

Valentina har jobbat som

tandsköterska och profylaxtandsköterska sedan år 2000.

Efter många år med stor erfarenhet

växte ett nytt intresse fram för

ortodonti, Valentina valde därför att

2019 bli en del av oss på Glada tänder. God kvalitet och bra bemötande är något hon tycker är viktigt både mellan patienter och medarbetare. Hon tycker även det är jättekul att arbeta med barn och ungdomar och att få följa deras resa från början till slut.