Om oss

Gladatänder är en privat mottagning som främst arbetar med tandreglering. Våra moderna och nybyggda mottagningar ligger tätt intill Vällingby Centrums samt Alvik Torg.

Penelope Ghosn

Specialisttandläkare i tandreglering

Idag hjälper vi barn, ungdomar och vuxna och erbjuder dem välbeprövade metoder som visat sig vara bland de säkraste och mest effektiva valen inom tandreglering. För oss går säkerheten först och som medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund och Svenska Ortodontiföreningen kan du som ny patient hos oss känna dig trygg.

Löften till dig som patient

Du som patient ska känna dig trygg och bekväm hos oss och vi bemöter alla med samma respekt.

Vi är lyhörda för dina behov och strävar efter att alltid hitta den bästa lösningen för dig som patient.

Hos oss finns gott samarbete med såväl barntandläkare och kirurger. Det ger dig vid behov tillgång till många olika kompetenser.

 

Anslutna till landstinget

Vi är en av landstingets vårdgivare fö­­­­r behandling av barn med tandregleringscheck men vi erbjuder även tandreglering:

  • För de barn som inte har fått en tandregleringscheck

  • För vuxna med olika typer av bettfel.

Nöjda patienter

Vi arbetar ständigt med att utvecklas för att få gladare och nöjdare patienter. Läs gärna deras egna ord här!
Eftersom att vi finns med bland landstingets vårdgivare kan vi erbjuda tandreglering till barn med och utan tandregleringscheckar.

Vår klinik

Våra medarbetare

Penelope Ghosn

Specialisttandläkare i tandreglering

Det är Penny som ni träffar när ni kommer på ert första besök hos oss. Penny har tandläkarexamen samt specialistexamen inom tandreglering från Karolinska Institutet. Hon blev färdig tandläkare 1999 och har jobbat som specialist inom Ortodonti sedan 2005. Ett år senare öppnade hon Glada tänder. Pennys motto är; Behandla alla som du själv vill bli behandlad”. I hennes händer kan ni känna er trygga och säkra på att hon kommer ge er bästa möjliga vård utefter ert behov. Penny är rak och ärlig och värderar en god kommunikation med både patienter och kollegor.

Karin Ingmark Månsson

Ortodontiassistent

Karin har jobbat som tandsköterska sedan 1979. Ganska snabbt märkte hon att ortodonti var något hon ville specialisera sig inom. Hon började jobba på Folktandvården 1981 och stannade där i hela 32 år innan hon hittade till oss. Hon har jobbat här sedan 2013. Karin tycker att det är viktigt att få en bra relation med patienter och arbetskamrater. ”Vi skrattar och skämtar mycket på jobbet, det ska vara kul att komma till arbetsplasten!” Säger Karin som efter jobbet varvar ner genom att antingen köra motorcykel eller umgås med familjen.

Tiina Lantto

Ortodontiassistent

Tiina tog sin tandsköterskeexamen från Medlearn i Södertälje 2014 och ortodontiassistentutbildningen 2018. Det var på Folktandvården som hon upptäckte sitt intresse för ortodonti och har sedan 2016 arbetat hos oss på Glada tänder. Tiina är mycket van vid att arbeta med barn och ungdomar samt tandvårdsrädda patienter och försöker alltid se till att alla känner sig trygga och välkomna i hennes händer. ”Det är viktigt att ha god stämning på jobbet, både mellan kollegor och patienter. Alla ska känna sig välkomna när de kommer till oss. Att få följa patienterna genom åren och skapa en god relation med dem är det roligaste med jobbet!” Säger Tiina.

Våra adresser

E-post: info@gladatander.se
Tel: 08-37 31 22 / 0707-90 90 96

Tandregleringen Alvik

Gustavslundsvägen 168C,

167 51 Bromma

 

Tandregleringen Vällingby

Ångermannagatan 172,

162 65 Vällingby

Clinic location
  • Facebook

Telefontider

Mån-Ons 8:30-16:30
Tors: 08:30-16:00
Fre: 08:30-12:30

Contact Us