Våra behandlingar

Child at the Dentist

Konsultation och Priser

Vill du ha en exakt prisuppgift? Då rekommenderar vi att du bokar en konsultation för att kunna göra en bedömning av vilka åtgärder som behövs för ditt bettfel.

Estetisk apparatur

Estetisk appartur är för dig som vill ha en mindre synlig tandställning. Fästena är vita, i princip genomskinliga och fungerar i övrigt på samma sätt som fast apparatur.

Fast apparatur

Fast apparatur, eller räls som den kallas i dagligt tal, är en pålitlig och välbeprövad metod för tandreglering. Den ger ett pålitligt och hållbart resultat för dig som patient.

Invisalign

Invisalign är världens mest avancerade genomskinliga tandställning. Den har flera egenskaper som bidrar till att ge dig det resultat du eftersträvar, samtidigt som den underlättar att livet fortsätter som vanligt.

Gladatänder är en privat mottagning som främst arbetar med tandreglering. Våra moderna och nybyggda mottagningar ligger tätt intill Vällingby Centrums samt Alvik Torg.

Girl at the Dentist
Female white toothy smile

Ditt nya leende är vår högsta prioritet

Vi ger dig inte en tandställning – vi ger dig ett nytt leende! För att lyckas med det är tandställningen vårt verktyg som vi noga anpassar efter dina unika förutsättningar. På så sätt skapar vi det resultat som du eftersträvar. För att ditt leende är det vackraste du har.

Våra adresser

E-post: info@gladatander.se
Tel: 08-37 31 22 / 0707-90 90 96

Tandregleringen Alvik

Gustavslundsvägen 168C,

167 51 Bromma

 

Tandregleringen Vällingby

Ångermannagatan 172,

162 65 Vällingby

Clinic location
  • Facebook

Telefontider

Mån-Ons 8:30-16:30
Tors: 08:30-16:00
Fre: 08:30-12:30

Contact Us