MedarbetareVåra medarbetare

Penelope Ghosn

Penelope Ghosn

Specialisttandläkare i tandreglering

Det är Penny som ni träffar när ni kommer på ert första besök hos oss. Penny har tandläkarexamen samt specialistexamen inom tandreglering från Karolinska Institutet. Hon blev färdig tandläkare 1999 och har jobbat som specialist inom Ortodonti sedan 2005. Ett år senare öppnade hon Glada tänder. Pennys motto är; Behandla alla som du själv vill bli behandlad”. I hennes händer kan ni känna er trygga och säkra på att hon kommer ge er bästa möjliga vård utefter ert behov. Penny är rak och ärlig och värderar en god kommunikation med både patienter och kollegor.

Karin Ingmark Månsson

Karin Ingmark Månsson

Ortodontiassistent

Karin har jobbat som tandsköterska sedan 1979. Ganska snabbt märkte hon att ortodonti var något hon ville specialisera sig inom. Hon började jobba på Folktandvården 1981 och stannade där i hela 32 år innan hon hittade till oss. Hon har jobbat här sedan 2013. Karin tycker att det är viktigt att få en bra relation med patienter och arbetskamrater. ”Vi skrattar och skämtar mycket på jobbet, det ska vara kul att komma till arbetsplasten!” Säger Karin som efter jobbet varvar ner genom att antingen köra motorcykel eller umgås med familjen.

Tiina Lantto

Tiina Lantto

Ortodontiassistent

Tiina tog sin tandsköterskeexamen från Medlearn i Södertälje 2014 och ortodontiassistentutbildningen 2018. Det var på Folktandvården som hon upptäckte sitt intresse för ortodonti och har sedan 2016 arbetat hos oss på Glada tänder. Tiina är mycket van vid att arbeta med barn och ungdomar samt tandvårdsrädda patienter och försöker alltid se till att alla känner sig trygga och välkomna i hennes händer. ”Det är viktigt att ha god stämning på jobbet, både mellan kollegor och patienter. Alla ska känna sig välkomna när de kommer till oss. Att få följa patienterna genom åren och skapa en god relation med dem är det roligaste med jobbet!” Säger Tiina.